Nota legal

Política de privacitat

Si ets aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i drets que et corresponen com usuari d’aquesta web https://marcijou.com i això està bé. El nostre deure és informar-te i el teu és estar degudament informat.

En aquesta Política de Privacitat t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis , així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, deus saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, el que afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i a les galetes que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta al compliment de les següents normatives:

  • El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.
  • La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament  de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir  els responsables d’una web o d’un blog a l’hora de gestionar aquesta informació.
  • La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis  de la Societat de la Informació i Comer Electrònic) que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas d’aquest blog.

DADES D’IDENTIFICACIÓ 

El responsable i titular d’aquest lloc web és CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L.

 • Nom: CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L.
 • NIF: B-55090948
 • Domicili social: Carrer Mosquerola, 27 nau 5/6 · 17180 Vilablareix
 • Activitat del lloc: Activitats de construcció
 • Correu electrònic: info@marcijou.com

Les dades que ens facilitis amb el teu consentiment, i d’acord a l’ús establert en aquesta Política de Privacitat, seran incorporades a un fitxer informatitzat degudament inscrit en l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades, en el qual el responsable d’aquest fitxer és: CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L. Això vol dir que les teves dades estaran segurs, d’acord al que estableix la llei.

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s’emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrites a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins el moment en que ens demanis que els eliminem.

T’informem que aquesta Política de Privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, amb el fi d’adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada al web. Aquesta modificació se’t notificarà abans de la seva aplicació.

Terminis i condicions d’ús

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et demanarem el teu consentiment exprés per a demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, el que implica que, en cas d’atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta Política de Privacitat.

En el moment que accedeixis i utilitzis aquesta web, assumeixes la teva condició d’usuari amb els corresponents drets i deures.

Si ets major de 13 anys, podràs enregistrar-te com usuari en aquest lloc web sense el previ consentiment dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, necessitaràs el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.

REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

En funció del formulari o secció al qual accedeixis, et demanarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats descrites a continuació. En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés, quan et sol·licitem informació personal amb les següents finalitats:

  • Les finalitats concretes que particularment s’indiquen en cadascuna de les planes o seccions a on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.
  • Amb caràcter general, per atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol mena de petició que realitzis com a usuari a traves de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició.
  • Per informar-te sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i/o serveis; via  e-mail, fax, Whastsapp, Skype, telèfon proporcionat,  sms i mms.
 • Per a enviar-te comunicacions comercials o publicitàries a traves de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que poguessin considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o “partners” amb els qui mantinguessin acords de promoció o col·laboració comercial.

De ser així, et garantim que aquest tercers mai tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades por part de CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L., com a titular del web.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L., exonerant-nos de qualsevol responsabilitat al respecte.

És a dir, a tu et correspon en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-es degudament actualitzades.

D’acord a l’expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació complerta i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ 

Com a titular de les dades que ens facis arribar, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a info@marcijou.com i adjuntant una fotocòpia del document d’identitat com a prova vàlida.

Igualment, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment, per a deixar de rebre la nostra newsletter, o qualsevola altre comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a  info@marcijou.com

Aquest lloc web està allotjat en servidors propietat de CONSTRUCCIONS MARC I JOU 2009, S.L.

ACCÉS A DADES PER COMPTE  DE TERCERS 

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d’aquest lloc web, t’informem que compartim dades amb les següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat .

Pots tenir la total tranquil·litat que aquest tercers no podran utilitzar aquesta informació per cap altre fi que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Google Analytics y Google Maps:

Google Analytics es un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware , l’oficina principal és a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (“Google”).

Google Analytics i Google Maps utilitzen  “cookies”, que són arxius de text ubicats en el teu ordinador, per ajudar al website a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la galeta sobre el teu ús de la website  (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google farà servir aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l’activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del website i l’ús d’internet.

Com a usuari, i en l’exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del teu navegador, però, ha de saber que si ho fa potser que no pugi usar la plena funcionalitat d’aquest lloc web.

En utilitzar aquesta web, d’acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privacitat, acceptes el tractament de les dades per part de Google en la forma i per als fins indicats.

Per a més informació, pots consultar la política de privacitat de Google aquí.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així sigui requerit per la legislació, o quan aquest tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi.

Al nostre lloc web fem servir Google Maps per a visualitzar ubicacions geogràfiques.

L’ús de Google Maps implica la utilització de galetes gestionades enterament per Google.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT
Sol·licitar pressupost
ENS PODEU TROBAR A

Construccions Marc i Jou té les seves oficines i magatzem al Carrer Mosquerola, 27 nau b5/6 de Vilablareix, però el nostre àmbit d’actuació
s’estén al llarg de tota la província, així com també en part de la província de Barcelona.