La nostra empresa

Construccions Marc i Jou neix l’any 2009, en plena crisi econòmica, de la mà de dos joves emprenedors apassionats de la seva feina. El seu objectiu era el d’oferir un servei proper, de qualitat, versàtil i integral, donant resposta a les necessitats de tots els clients i cercant sempre la seva plena satisfacció.

Avui, gairebé 10 anys després Construccions Marc i Jou és una consolidada empresa del sector a la província de Girona que ha crescut i ha ampliat la seva cartera de serveis, però que manté intacta la il·lusió, passió per la feina i vocació de servei inicial.

Disposem dels mitjans humans i materials necessaris per abordar amb garanties qualsevol obra o actuació, des de la més petita reforma o reparació fins a l’obra més gran.

Les nostres instal·lacions

Construccions Marc i Jou realitza a obres a tota la província de Girona i part de Barcelona, però les seves oficines i magatzem es troben situades des del 2017 al Carrer Mosquerola, 27 de Vilablareix, molt proper a la Ciutat de Girona i en una zona de fàcil accés i bona comunicació.

Els nostres clients
DEMANA EL TEU PRESSUPOST PERSONALITZAT
Sol·licitar pressupost
ENS PODEU TROBAR A

Construccions Marc i Jou té les seves oficines i magatzem al Carrer Mosquerola, 27 nau b5/6 de Vilablareix, però el nostre àmbit d’actuació
s’estén al llarg de tota la província, així com també en part de la província de Barcelona.